930 x122 grota rece

dna

PERCHEZIȚII DNA LA PRIMĂRIA PITEȘTI

DNA face percheziții la această oră la Primăria Pitești. Instituția nu precizează, însă, exact care este obiectul perchezițiilor.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție-Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracţiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007-2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 6 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul, sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

În cauză procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că atunci când împrejurările o vor permite vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.„, se arată într-un comunicat al DNA. În comunicat nu se precizează dacă perchezițiile vizează și locuința primarului PSD Tudor Pendiuc.

Potrivit unor surse judiciare, perchezițiile ar viza contractul dintre Publitrans (societatea locală de transport public de călători) și firmele private Girexim și CNCD.

Vom reveni cu amănunte.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90