New Profesional Consult 930 x 122

bugetari

Lovitură pentru bugetari. Ce se întâmplă cu mașinile de serviciu

Bugetarii ar putea să nu mai poată folosi mașinile de serviciu în scop personal!

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Un proiect de lege depus la Senat prevede că tot consumul de carburant al bugetarilor ar urma să fie pus sub control GPS pentru reducerea cheltuielilor statului, potrivit fanatik.ro

Sistemul este folosit deja pe scară largă în sectorul privat.

Citiți și: Aceste mașini vor fi radiate automat!

Inițiativa își propune să instituie un mecanism de verificare și control automatizat al utilizării autoturismelor instituțiilor publice, care să elimine posibilitatea de a falsifica documentele de decontare pentru scopuri personale”, se spune în expunerea de motive a proiectului.

Ministerele, celelalte organe de specialitate ale administrației publice centrale, consiliile locale ale comunelor, orașelor, municipiilor, sectoarelor municipiului București, consiliile județene și Consiliul General al Municipiului București, precum și instituțiile publice din subordinea acestora sunt vizate de această măsură, instituții care au în patrimoniu mii de mașini, astfel că economia care s-ar face prin stoparea utilizării abuzive ar fi semnificativă.

Detalii, AICI 

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90