EcoMoto 930×122

lucrare

Lucrare spectaculoasă în munți!

Lucrare spectaculoasă în munți!

Citiți și: În Munții Făgăraș apare Yellowstone-ul european!

Comunicat de presă

Investițiile în infrastructură sunt o prioritate a Guvernului condus de Marcel Ciolacu, anunță PSD Argeș într-un comunicat de presă.

Citiți și: ELICOPTER PENTRU ARGEȘ

Astfel, Executivul a aprobat astăzi o Hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru lucrări de utilitate publică pentru imobilele proprietate privată de pe secțiunea 2 Boița – Cornetu a Autostrăzii Pitești – Sibiu pentru a permite efectuarea lucrărilor de construire a ecoductului Lazaret.

Ecoductul Lazaret este una dintre cele mai spectaculoase structuri realizate pentru Secțiunea 2 din Autostrada Pitești – Sibiu.

Acesta va avea o lungime de 250 de metri, fiind proiectat să supra-traverseze drumul național 7 (DN7 / E81), râul Olt și calea ferată.

,,Ecoductul este un pasaj verde, un proiect special de infrastructură verde necesar unui trafic auto în siguranță, dar și unei conservări eficiente a biodiversității.

În acest mod va fi protejat și mediul, dar și oamenii – participanții la trafic, pe tronsonul celei mai dificile secțiuni a autostrăzii montane A1, cea de pe Valea Oltului.

Premierul Marcel Ciolacu a spus cu puțină vreme în urmă chiar în Argeș că ministrul PSD al Transporturilor Sorin Grindeanu este cel care va asigura legătura pe autostradă dintre Constanța și Nădlac.

Datorită eforturilor acestui Guvern, România va avea prima autostradă care va trece Carpații!”, transmite PSD Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Clevetici spune:

    Datorita PSD autostrada A1 Pitesti – Sibiu a stat ca proiect prin sertare vreo 20 de ani, timp in care PSD a incercat de vreo 4 ori un Parteneriat Public Privat (PPP) pe A3 Comarnic – Brasov.
    PPP inseamna ca Privatul construieste pe banii lui, iar Publicul ii plateste diferenta dintre cat se incaseaza de la soferi (taxa de autostrada) pana la un profit garantat pe 30 de ani.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90