Donaris 930 x 122

dsvsa

MĂSURĂ ÎN PIEŢE ŞI TÂRGURI

Măsură în pieţe şi târguri. În contextul în care se apropie sărbătorile pascale, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Argeş anunţă că a fost întocmit un program de lucru care îi include pe toţi medicii veterinari din instituție.

Citiți și: Au apărut „urșii” în Pitești!

Până pe 7 aprilie 2018 va fi verificat modul în care sunt respectate condiţiile sanitare veterinare din toate târgurile de animale, din pieţele agroalimentare și din unităţile de tăiere, procesare, depozitare, valorificare şi de alimentaţie publică şi va fi sancţionată orice încălcare a prevederilor legislaţiei din domeniu.

De asemenea, s-a decis asigurarea permanenţei la nivelul DSVSA Argeş, al circumscripţiilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi al circumscripţiilor sanitare veterinare zonale în perioada menţionată, inclusiv în zilele de sâmbată şi duminică.

Citiți și: Comerț cu pui pe o stradă din Pitești. Îi vindea direct din mașină

În toate pieţele agroalimentare şi în alte locuri amenajate şi autorizate sanitar veterinar programul de lucru în perioada respectivă va fi următorul: luni-vineri între orele 8:30 și 17 şi sâmbătă şi duminică între 8 şi 14:30. Sesizări se pot face non-stop la numărul de telefon 0248.211.199, precizează DSVSA Argeş.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3