Donaris 930 x 122

club

CEL MAI SEXY MC!

Bucureșteanca Sorina Ioniță, MC So, după cum se autointitulează, este foarte iubită de publicul piteștean amator de cluburi.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

De mai bine de un an frumoasa Sorina încinge și întreține atmosfera cu muzică de calitate la diverse evenimente mondene. O puteți revedea pe 20 aprilie în clubul VIP ROOM, din Pitești.

Conștientă de importanța aspectului fizic, Sorina merge la sală de câteva ori pe săptămână și aleargă noaptea prin parc. ”Toate femeile au imperfecțiuni pe care doresc să le îndepărteze sau să le ascundă pentru a arăta cât mai bine. Eu reușesc să mă mențin cu 3-4 ședințe pe săptămână la un club de fitness. Cu ajutorul instructoarelor, care mi-au respectat dorințele privitoare la felul în care îmi doream să arăt, mă simt în cea mai bună formă. De asemenea, pentru că anotimpul îmi permite, fac și jogging, un mai vechi obicei pe care îl am. Este un hobby în care îmbin utilul cu plăcutul: fac mișcare și, în același timp, repet cover-uri cu ajutorul căștilor. Ce îmi pot dori mai mult?”, spune MC So.

Citiți și: Scandal într-un club din Argeș. Tânăr de 21 de ani, lovit de agentul de pază

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90