930 x122 grota rece

club

DJ VALI BĂRBULESCU, DIN NOU ÎN VIP ROOM!

Mai are cineva vreo îndoială că VIP ROOM este gazda celor mai reuşite petreceri? În mod sigur nu! Clienţii fideli ai celui mai tare club din Pitești au avut de-a lungul timpului ocazia de a-i vedea în carne și oase pe cântăreţii lor preferaţi şi de a asculta muzica lor favorită.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Pentru că astăzi este vineri, în această seară în VIP ROOM vă aşteaptă o nouă surpriză: un show de zile mari cu DJ Vali Bărbulescu. Acesta va mixa în VIP ROOM pentru a doua oară de la începutul anului. El este un cunoscut și apreciat DJ de muzică house, minimal și techno, care și-a început cariera în anul 1991. Pe lângă muzică Vali Bărbulescu se ocupă cu fotografia fashion. FHM este doar una dintre publicațiile glossy în care îi puteți admira fotografiile.

Numărul pentru rezervări în clubul VIP ROOM este 0726 400 700. (Foto: Facebook VIP ROOM)

Citiți și: Scandal într-un club din Argeș. Tânăr de 21 de ani, lovit de agentul de pază

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3