Donaris 930 x 122

club

MIRCEA BANICIU, SEARĂ FOLK ÎN CLUB HUSH

Club Hush anunță organizarea unui nou eveniment muzical. Legendarul Mircea Baniciu și trupa lui vor cânta peste câteva zile pentru iubitorii folk-ului din Pitești.

Citiți și: Decan al Academiei de Poliție, surprins dansând lasciv cu o studentă

Concertul va avea loc vineri, 21 noiembrie, cu începere de la ora 20:30. Prețul unui bilet este de 35 de lei. Rezervări pentru concertul de poveste și de povestit pe care îl va găzdui Club Hush se fac la numărul de telefon 0733.956.283.

În vârstă de 65 de ani, timișoreanul Mircea Baniciu s-a remarcat în muzica românească la debutul anilor 70, ca solist vocal al inegalabilei formații rock Phoenix. După fuga din țară a colegilor săi de trupă, în anul 1977 a început pentru prima dată o carieră solo. Ulterior Revoluției din 1989, mai exact în 1992, Baniciu a fondat Pasărea Colibri, un proiect muzical de mare succes, împreună cu Mircea Vintilă, Vlady Cnejevici și regretatul Florian Pittiș. În 2002 a revenit în Phoenix, dar cinci ani mai târziu a părăsit trupa. De atunci are parte de o carieră folk solo foarte apreciată de public. (Foto: Facebook Club Hush Pitești)

Citiți și: Scandal într-un club din Argeș. Tânăr de 21 de ani, lovit de agentul de pază

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3