930 x122 grota rece

sunrise beach resort

ARGEȘ: EVENIMENTE EXCLUSIVISTE 7 ZILE DIN 7

Evenimente exclusiviste la Sunrise Beach Resort și în vara anului 2017!

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Fie că vorbim de un concert live într-o zi de luni, de o conferinţă urmată de o recepţie elegantă într-o zi de marţi, de o petrecere privată pe plajă la mijlocul săptămânii în faţa unui meniu rafinat, de cununia civilă celebrată pe minunatul ponton de pe malul lacului Budeasa, de o aniversare specială vineri, de o nuntă elegantă sâmbătă sau de un botez memorabil în ultima zi a săptămânii – toate sunt posibile atunci când vorbim de Sunrise Beach Resort, un loc polivalent, care va avea în 2017 o nouă înfățisare, distinctă pentru fiecare moment în parte.

Investițiile de la Sunrise Beach Resort vor atinge suma de 300.000 de euro, totul pentru ca dumneavostră să beneficiați de cele mai bune servicii. 7 zile din 7 vor fi dedicate evenimentelor exclusiviste!

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Mai multe detalii și informații pe Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA