Nisan 930 x 122

sunrise beach resort

ARGEȘ: LUXOS ȘI EXOTIC. EVENIMENTE DE TOP

Argeș: luxos și exotic. Evenimente de top. Sunrise Events vă oferă pentru anul 2017 o nouă dimensiune a luxului și a serviciilor de calitate. Resortul Sunrise Beach Events vă pune la dispoziție salonul de nunți ultramodern. Un spațiu exotic și multifuncțional, situat aproape de Pitești, poziționat pe malul lacului Budeasa.

Citiți și: (VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Salonul este perfect adaptabil oricărui tip de ceremonie sau festivitate, cu ballroom-uri spațioase, pachete opționale și consultanță de specialitate oferită pe tot parcursul desfășurarii evenimentului. Un cadru elegant, rafinat, exclusivist, unde detaliile și serviciile fac diferența.

Rețeta evenimentului perfect este semnată de Sunrise Events. Party-uri, evenimente private, nunți, botezuri, pregătire pentru petreceri aniversare sau petreceri corporate, conferințe, seminarii, pregătire pentru lansări de produse, evenimente mondene, expoziții, concerte live, degustări de vinuri – toate pot fi organizate din timp și cu succes, în cele mai mici detalii și în cele mai bune condiții.

Citiți și: FESTIN CULINAR ÎN ARGEȘ

Sunrise Events vă prezintă ofertele speciale pentru meniul de nuntă, cununie și botez:

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Posada 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066