SMART KIDS 930X122

sunrise beach resort

ARGEȘ: PETRECERE DE LUX!

Petrecere de lux la SunriseResortul Sunrise din Budeasa – Argeș vă oferă o nouă dimensiune a luxului şi a serviciilor de calitate pentru anul 2018. Experimentaţi grandoarea, eleganţa şi strălucirea de la Sunrise Beach! Pentru evenimentele din 2018, la Sunrise Beach Resort încă sunt date libere.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Nunta, cununia civilă, botezul sau o zi onomastică, toate aceste momente sunt unice şi merită o atenţie deosebită. Reprezentanții Sunrise sunt lângă dumneavoastră ca să vă îndepliniți această dorinţă. Această zi importantă va rămâne cea mai minunată amintire din viața dumneavoastră, cu care vă veți mândri!

Experienţa echipei Sunrise Resort vă va ajuta complet în organizarea unui eveniment de poveste. Alegeți cu încredere pentru anul 2018 resortul Sunrise Events!

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Echipa de profesionisti Sunrise Events vă va întâmpina cu căldură şi va fi bucuroasă să vă sugereze, cu multă răbdare, până la cele mai mici detalii, tot ce ţine de reuşita unui eveniment: planificarea, meniul dorit, decorațiunile, sonorizarea, maşina de fum pentru dansul mirilor şi multe altele.

Contactează reprezentanții Sunrise Resort pe pagina de Facebook Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90