ARGEȘ: PETRECERE DE LUX! | ePitesti
Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

ARGEȘ: PETRECERE DE LUX!

Petrecere de lux la SunriseResortul Sunrise din Budeasa – Argeș vă oferă o nouă dimensiune a luxului şi a serviciilor de calitate pentru anul 2018. Experimentaţi grandoarea, eleganţa şi strălucirea de la Sunrise Beach! Pentru evenimentele din 2018, la Sunrise Beach Resort încă sunt date libere.

Citiți și: NUNTĂ DE LUX ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Nunta, cununia civilă, botezul sau o zi onomastică, toate aceste momente sunt unice şi merită o atenţie deosebită. Reprezentanții Sunrise sunt lângă dumneavoastră ca să vă îndepliniți această dorinţă. Această zi importantă va rămâne cea mai minunată amintire din viața dumneavoastră, cu care vă veți mândri!

Experienţa echipei Sunrise Resort vă va ajuta complet în organizarea unui eveniment de poveste. Alegeți cu încredere pentru anul 2018 resortul Sunrise Events!

Citiți și: (VIDEO) HOT! AICI TREBUIE SĂ VII ÎN WEEKEND

Echipa de profesionisti Sunrise Events vă va întâmpina cu căldură şi va fi bucuroasă să vă sugereze, cu multă răbdare, până la cele mai mici detalii, tot ce ţine de reuşita unui eveniment: planificarea, meniul dorit, decorațiunile, sonorizarea, maşina de fum pentru dansul mirilor şi multe altele.

Contactează reprezentanții Sunrise Resort pe pagina de Facebook Sunrise Events sau la numărul de telefon 0744.374.050.

New Profesional Consult-555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066