Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

DE LUX! SUNRISE BEACH RESORT, UN NOU DESIGN

De lux! În vara anului 2017 Sunrise Beach Resort din Budeasa – Argeș, localitate din apropiere de Pitești, va pune la dispoziţia clienţilor şi a turiştilor servicii absolut speciale, menite să transforme atmosfera într-una similară cu a litoralului. Momentele importante din viața ta trebuie să fie perfecte! De aceea Sunrise Beach Resort va avea un nou look, o nouă atitudine.

Citiți și: (VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Proiectul (foto) prevede: modificarea completă a cortului, pereții vor fi din sticlă retractabili, un sistem de climatizare de ultimă generație, decoraţiunile interioare vor fi înlocuite, se vor monta lasere și lumini ambientale, cel mai performant sistem de sonorizare și multe alte dotări. De asemenea, restaurantul, clubul și plaja vor fi modernizate. În plus, pontonul va fi modificat pentru cele mai tari petreceri în aer liber, cu cei mai buni DJ din București. Toată investiția se va ridica la 300.000 de euro.

Tarifele pentru 2017 vor include de la meniul propriu-zis, open-bar, tortul sau decorarea sălii până la aranjamentele florale, personalizarea designului și a culorilor, luminile ambientale și serviciile speciale, prețurile meniurilor ajungând până la 100 de euro.

Citiți și: FESTIN CULINAR ÎN ARGEȘ

Este o certitudine că în ultima perioadă clienţii devin din ce în ce mai pretenţioşi. Îşi doresc lucruri noi, avangardiste şi servicii şi concepte de eveniment la cel mai înalt standard. Acesta este motivul pentru care proprietarul complexului Sunrise Beach Resort din Budeasa – Argeș face noi investiții. Noua arhitectură și noua ambianță vor crea cadrul ideal pentru desfășurarea tuturor evenimentelor importante din viața ta. Pentru mai multe detalii și informații: Sunrise Beach Resort sau numărul de telefon 0744.374.050.

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066