Posada 930 x 122

sunrise beach resort

EVENIMENTE DE 5 STELE LA SUNRISE BEACH RESORT

Evenimente de 5 stele la Sunrise Beach Resort. Cele mai importante momente din viața dumnevoastră – nunți, botezuri, petreceri private – vor deveni de neuitat la Sunrise Beach Resort.

Citiți și: (VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Resortul Sunrise vă oferă, datorită pontonului de pe malul lacului, o priveliște de poveste pentru ședințe foto unice, într-un cadru de neuitat.

De asemenea, în cadrul oricărui eveniment o atenție deosebită se acordă meniului. Tocmai de aceea, la Sunrise Beach Events se pune mare preţ pe aspect, gust, prospeţime şi rafinament, dar și pe propunerile clienţilor. Toate preparatele sunt făcute în ziua evenimentului, iar băuturile sunt de cea mai bună calitate. Bucătarii resortului Sunrise pot satisface cele mai pretenţioase gusturi, îmbinând cu măiestrie culinară meniuri pentru orice tip de eveniment. Sunrise Beach Resort vă pune la dispoziție noile meniuri pentru nuntă:

Citiți și: FESTIN CULINAR ÎN ARGEȘ

Sunrise Beach Resort vă oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de meniuri savuroase, pe gustul tuturor invitaților dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii și informații: Sunrise Beach Resort sau numărul de telefon 0744.374.050.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066