Nisan 930 x 122

sunrise beach resort

NUNTĂ DE 5 STELE ÎN ARGEȘ

Nuntă de 5 stele în Argeș. Locul potrivit pentru organizarea unei nunți de lux este Sunrise Beach Resort din Budeasa – Argeș.

Citiți și: FACE SENZAȚIE LA NUNȚI ȘI BOTEZURI: 10% REDUCERE DE PREȚ

Resortul Sunrise Beach va avea în anul 2017 o nouă înfățișare, care va îmbina modernitatea arhitecturală a cortului pentru nunți cu tehnologia de ultimă oră și abilitățile de buni organizatori ale gazdelor.

Veți putea opta pentru o nuntă de înaltă clasă, de cinci stele, la un cort de lux, construit doar din sticlă, cu un tavan retractabil, prin care se va vedea cerul și în care vă veți putea bucura de servicii deosebite. Veți putea alege să vă căsătoriți în mijlocul naturii, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru mirific, sau chiar pe plajă. Cel mai ieftin meniu va începe de la 100 de euro. Parcul resortului va fi, de asemenea, modernizat, transformându-se într-un loc ideal pentru o sedință foto într-un cadru tropical.

Citiți și: ARGEȘ: EVENIMENTE MEMORABILE LA RESORTUL SUNRISE

Echipa de specialiști de la Sunrise Beach Resort vă va ghida și vă va sfătui pentru organizarea unei nunți perfecte.

Resortul Sunrise Beach este locul optim pentru nunți, spectacole, mese de gală și alte evenimente importante. Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066