NUNTĂ DE BASM ÎN ARGEȘ. MENIURI PE ALESE | ePitesti
Posada 930 x 122

sunrise beach resort

NUNTĂ DE BASM ÎN ARGEȘ. MENIURI PE ALESE

Nuntă de basm în Argeș. Meniuri pe alese. Într-un cadru de poveste, departe de zgomotul oraşului și aproape de frumusețea lacului Budeasa, a luat naștere Resortul Sunrise Beach. Este locul potrivit din Argeș pentru organizarea de evenimente unice prin eleganță și rafinament.

Citiți și: NUNTĂ DE LUX ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Fie că decideţi să folosiţi frumusețea parcului de la intrare pentru fotografii, fie pontonul cu deschidere spre apă, bucurându-vă de o privelişte mirifică, Sunrise Events vă ajută să faceţi din nunta dumneavoastră (şi nu numai!) un eveniment memorabil, de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani.

Restaurantul Sunrise se distinge prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri. Meniul poate fi creat și special pentru dumneavoastră, alături de băuturile alese.

Citiți și: (VIDEO) HOT! AICI TREBUIE SĂ VII ÎN WEEKEND

Oricare ar fi evenimentul – nunţi, cununii civile, cocktailuri sofisticate, banchete sau petreceri private – echipa Sunrise vă va asista de la planificare până la finalul evenimentului.

Meniurile pentru evenimentele din 2017-2018

Pentru sezonul 2017-2018 prețul meniului pentru un botez pleacă de la 90 de lei/persoană și ajunge până la 150 de lei/persoană. Aceleaşi preţuri sunt şi pentru o cununie civilă.

Meniul pentru nuntă pleacă de la preţul de 200 de lei/persoană și ajunge până la 290 de lei/persoană.

Sunrise Beach Resort este singura locație de nunți care oferă gramajul meniului de nuntă.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066