Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

NUNTĂ MARE!

Nuntă mare! Profitați acum de oferta resortului Sunrise Events din Budeasa – Argeș și alegeți una dintre sâmbetele sau duminicile încă disponibile pentru nunta dumneavoastră!

Citiți și: (VIDEO) 10% REDUCERE! OFERTĂ PE PIAȚA NUNȚILOR

Sunrise Beach Events întrunește toate calitățile la care visează viitori miri. Are un salon de evenimente cu un cort elegant, în stil american, cu o suprafață de 650 de mp, poziționat pe malul lacului Budeasa, salon care din acest an se prezintă într-o nouă înfățișare, mult mai elegantă. Salonul poate găzdui până la 500 de personae, fiind dotat cu un sistem de iluminat ambiental, cu sistem de sonorizare performant și cu mașină de fum greu cu gheață carbonică.

Resortul Sunrise vă mai pune la dispoziție: pontonul de pe malul lacului Budeasa, cu o suprafață de 600 de mp și cu o capacitate de 400 – 500 de persoane, un club pentru petreceri private și cununii, cu o capacitate de 100 de persoane, și o piscină cu iluminat subacvatic și tun cu spumă.

Citiți și: FESTIN CULINAR ÎN ARGEȘ

Decorul, meniul și servirea sunt de 5 stele, fiind asigurate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu.

“Toate ofertele noastre sunt structurate în funcție de dorinţa clientului şi de aşteptările acestuia. Fiecare eveniment desfășurat la Sunrise Beach Events reprezintă pentru echipa Sunrise o nouă provocare și un motiv de a se reinventa permanent, astfel încât orice eveniment găzduit să fie, într-adevăr, unic.”, transmite echipa Sunrise Beach Events.

Pentru mai multe detalii și rezervări, puteți apela numărul de telefon 0744.374.050 sau accesa pagina oficială de Facebook Sunrise Events.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066