930×122 CAPRA 5

bianca dragne

ELEVĂ DE LA „ZINCA”, DESIGNER VESTIMENTAR LA 16 ANI! VEZI GALERIE FOTO!

Bianca Dragne are 16 ani. Este elevă a Colegiului Național „Zinca Golescu”, dar urmează şi cursurile Şcolii populare de arte şi meserii din Piteşti, fiind pasionată de designul vestimentar. ,,Încă de mică stăteam pe lângă mama mea în timp ce cosea. Probabil că de la ea am moştenit acest talent. Pe atunci desenam tot felul de fetiţe îmbrăcate în rochii mari şi vaporoase’’, spune Bianca pentru ePitești.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

Cum ai ajuns să croiești prima ta rochie?

-Eram acasă şi mă uitam pe YouTube la tutoriale. Curiozitatea m-a împins să încerc şi eu, aşa că am început să mă „joc” puţin cu materialul şi chiar a ieşit ceva foarte frumos. De atunci am continuat.

Citiți și: Un Colegiu important din Pitești angajează!

Ai lansat vreo colecţie până acum?

-Da, am lansat o singură colecţie, pe care am prezentat-o la o serbare de iarnă organizată de Şcoala populară de arte şi meserii.

A avut success, ai reuşit să vinzi articolele vestimentare?

-Da, a avut succes! După prezentare am primit o mulţime de cuvinte de laudă. Este foarte plăcut să te știi susţinută şi apreciată. Am reuşit să vând şi câteva articole unor persoane cunoscute.

Îți dorești să ajungi un designer cunoscut?

-Da! Este visul meu şi muncesc mult pentru asta!

Ce vrei să faci după ce vei termina liceul?

-Vreau ca după terminarea liceului să urmez cursurile Facultății de Arte din Bucureşti. Pentru mai târziu îmi doresc să îmi extind afacerea, deschizându-mi un butic.

 

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90