New Profesional Consult 930 x 122

beatrice micu

FETE FRUMOASE LA „ZINCA GOLESCU”! BEATRICE, ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT!

Beatrice Micu are 16 ani şi este elevă la Colegiul Național ,,Zinca Golescu’’ din Piteşti. Iubeşte tot ceea ce ţine de lumea modei şi tocmai de aceea de doi ani încoace lucrează ca fotomodel la o cunoscută agenţie de profil din oraș. De curând Beatrice s-a înscris și la cursuri de dans.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

De unde pasiunea ta pentru modelling?

-Încă de mică eram încântată de această lume a modei. Îmi plăcea să văd la televizor modelele care defilau pe catwalk. Pur şi simplu eram fascinată de eleganţa şi atitudinea lor, lucru care m-a determinat şi pe mine să intru în lumea modelling-ului.

Citiți și: Un Colegiu important din Pitești angajează!

Este solicitantă meseria de fotomodel?

-Atunci când îţi doreşti cu adevărat să ai rezultate, totul se simplifică. Este, însă, o meserie destul de solicitantă. De ce? Pentru că pe lângă timpul petrecut la agenţie trebuie să lucrezi şi acasă la tot ceea ce înseamnă atitudine, privire şi gesturi.

Ai şi alte pasiuni?

Da, iubesc să dansez. Tocmai de aceea în urmă cu 3 luni m-am înscris la cursuri de dans. Mă descurc bine și cu modelling-ul, și cu dansul. Este puţin obositor, dar fac ceea ce îmi place. Doar că momentan am luat o mică pauză, deoarece am făcut operație de apendicită. Aştept, însă, cu nerăbdare să-mi reiau activitatea.

Ce intenţionezi să faci după terminarea liceului?

-Vreau să mă înscriu la Academia de poliţie, specializarea avocatură. Voi continua şi cu modelling-ul. Sper că voi avea și timpul necesar să onorez diverse colaborări. (Foto: Facebook Micu Beatrice)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90