New Profesional Consult 930 x 122

homemade

MĂȘTI DE PĂR FĂCUTE ACASĂ

Diferenţa dintre măştile de păr făcute acasă şi cele cumpărate din diferite magazine sau farmacii constă în faptul că primele sunt proaspete, hrănitoare, naturale şi nu contin niciun fel de parfum, coloranţi sau chimicale care să le prelungească termenul de valabilitate, însă pot fi utilizate doar în ziua în care sunt preparate. Un alt avantaj este că acestea se pregătesc rapid și conțin ingrediente pe care majoritatea dintre noi le avem în casă.

Citiți și: Un nou program pentru elevi în școli!

Iată 3 măşti de păr care îți vor reda prospețimea și strălucirea podoabei capilare. 1. Mască pentru păr uscat: ulei de măsline, gălbenuş de ou și miere. 2. Mască împotriva căderii părului: ulei de ricin, vitamina A, miere, gălbenuş de ou și zeamă de lămâie (2 linguriţe). 3. Mască pentru păr gras: iaurt, lămâie și ceai de muşeţel.

După aplicarea măştilor, aşteptaţi între 30 și 60 de minute pentru ca acestea să acţioneze. Apoi clătiţi cu apă călduţă, nu fierbinte. Încă un truc pentru ca părul să aibă strălucire: clătiţi-l la vârfuri cu apă rece după ce l-ați spălat.

Citiți și: DEŞI ŞCOLILE SUNT ÎNCHISE, ÎNCEPE PROGRAMUL „MIEREA ÎN ȘCOLI”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90