Donaris 930 x 122

coafuri

TENDINȚELE ÎN NOUL AN ÎN MATERIE DE COAFURI ȘI MACHIAJ

Tendințele anului 2014 în materie de coafură sunt foarte pretențioase, în vogă urmând să fie împletiturile sofisticate şi coafurile cât mai lejere. Pe de altă parte, în materie de make-up sunt în trend culorile cât mai deschise şi genele false. Hair stylist-ul şi make-up artistul Daniela Boşneag (foto) prezintă câteva secrete pentru machiajul şi tenul domnişoarelor şi doamnelor.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Care sunt cele mai căutate coafuri în anul 2014?

-Majoritatea doamnelor şi domnişoarelor sunt interesate de coafuri cât mai lejere, însă sofisticate ca textură. Împletiturile sunt cele mai căutate.’

Citiți și: Pitești. Cursuri de machiaj marca Profesional New Consult

De ce se ține cont in realizarea unei coafuri?

-Ca şi în cazul machiajului, o coafură se realizează în funcție de forma feței şi de vârstă.

Ne poți dezvălui câteva secrete pentru un ten şi un păr frumos?

-Desigur! Sunt adepta măştilor naturale, atât pentru păr, cât şi pentru ten. Pentru un ten frumos recomand unguentul de gălbenele, precum şi masca cu mălai şi albuş de ou, care are efect purificator. În cazul părului recomand uleiul de măsline, vitamina A, precum şi gălbenuşul de ou, combinat cu acestea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90