930 x122 grota rece

muzeul judetean

MUZEUL JUDEȚEAN POATE FI VIZITAT ONLINE

“Nu am mai vizitat un muzeu de când eram la școală. Când o să treacă pandemia, îi iau pe cei mici și venim la muzeu!” sau “Este în centrul Piteștiului și nu am intrat și eu măcar o dată să-l vizitez!” – sunt doar câteva gânduri exprimate, uneori, cu voce tare de argeșenii care trec prin fața Muzeului Județean Argeș sau care așteaptă autobuzul în stația aflată chiar în fața acestei instituții de cultură.
Și da, din păcate, pandemia a închis majoritatea spațiilor culturale. Din fericire, instituțiile de cultură închise de coronavirus se deschid online pentru vizitatori. Deci, până va trece pandemia,  putem vizita virtual și Muzeul Județean Argeș.
Închis din cauza pandemiei, dar și pentru faptul că muzeul va intra într-un amplu proces de restaurare, pentru care au fost accesate fonduri europene, avem acum posibilitatea să descoperim de acasă ce se ascunde în spatele zidurilor Muzeului Județean Argeș. Cum? Intrând pe site-ul instituției: http://www.muzeul-judetean-arges.ro/tur-virtual.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90