930 x122 grota rece

atentionare

NE TOPIM! VINE CANICULA!

Meteorologii au emis astăzi o atenţionare de caniculă, valabilă pentru zilele de 12,13 şi 14 iulie în toată ţara, în acestă perioadă fiind anunţate temperaturi maxime de 35…37 de grade Celsius.

Citiți și: Iarna revine în peisaj! Vreme extremă cu ninsori și zăpadă viscolită!

Atenţionarea meteo intră în vigoare marţi şi este valabilă până joi, perioadă în care vremea călduroasă va persista în toată ţara.

În primele două zile va fi caniculă în vest şi sud-vest unde vor fi valori maxime de 35…37 de grade. Joi, canicula va cuprinde şi regiunile sudice şi centrale. Disconfortul termic se va accentua, astfel că indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unităţi pe areale din ce în ce mai extinse.

Citiți și: BNR, avertisment îngrijorător. Trebuie să fiți foarte atenți: e fraudă!

Meteorologii anunţă şi că din a doua parte a zilei de joi gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare treptată, iar valorile termice vor scădea semnificativ în majoritatea regiunilor, exceptând sud-estul teritoriului unde, local, canicula va persista şi în data de 15 iulie.

(Foto: Ziarulring.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90