930 x122 grota rece

strand trivale

O VIZITĂ LA ŞTRANDUL DIN TRIVALE / CÂT DE SIGUR E LA BĂLĂCEALĂ

Deschiderea ştrandurilor a însemnat pentru mulţi piteşteni acel gen de ocazie de care profiţi sau nu, fiindcă nu se ştie ce va urma.

Citiți și: Pitești. Se face mega parcare în Trivale!

Vorbind la prezent, există teama de a contacta virusul. Dar virusul poate fi luat de oriunde (şi pe mâini, şi pe coate, şi pe talpa de la pantofi). Consider că alte locuri frecventate prezintă un risc mai ridicat decât bazinul de înot şi bronzatul pe iarbă. Din ce am văzut, singura chestie este că la bazin mai apar grupuri mari de tineri (15, poate chiar 20) care stau la un loc, însă această situaţie poate fi încadrată la excepţii sau măcar la categoria „problema se poate rezolva”.

De pildă, există agenţi de securitate care pot interveni în situaţia în care observă o grămadă organizată. Şi este bine să intervină, măcar pentru liniştea celorlalţi clienţi care se mai trezesc cu o minge în cap când băieţii joacă fotbal, ocupând tot spaţiul verde. În cazul de faţă (vezi FOTO) problema s-a rezolvat cu „confiscarea” obiectului, până la calmarea spiritelor.

Citiți și: Super distracţie în Piteşti, cu 5 lei

Per ansamblu, ştrandul din Trivale nu a atins „cotele” din alţi ani, însă o parte a opiniei publice „taxează” aproape fiecare imagine care poate sugera o nerespectare a măsurilor de distanţare socială. Eu unul, nu aş face o distincţie semnificativă între ce e la ştrand şi ce vezi la terasele în aer liber. Diferenţa – la ştrand stai pe şezlong sau tolănit pe iarbă.

Apa are suficient clor, mirosul se poate simţi pe piele după îmbăiere şi uscare. Cu duşurile, cum am mai scris, e o problemă în sensul că sunt închise. Personal, nu înţeleg de ce.

La fel cum nu am înţeles de ce salvamarul poartă mască…

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90