Donaris 930 x 122

bazine

SE DESCHID ȘTRANDURILE. INTRAREA S-A SCUMPIT

Se deschid ștrandurile. Intrarea s-a scumpit.

Citiți și: Pitești. Primăria anunță: Se închid!

Chestionat de publicația noastră pe această temă, Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, informează că bazele de agrement în aer liber „vor fi deschise, ca în fiecare an, pe data de 1 iunie.

Însă, dacă temperaturile ne vor permite, luăm în calcul să le deschidem mai devreme. Vom anunța dacă se va lua această decizie.”

Citiți și: Pregătiri pentru deschiderea ştrandurilor în Pitești. Start la licitaţie

În acest an, 1 iunie, zi de sărbătoare legală, nelucrătoare, pică într-o vineri.

Bazinele vor fi deschise zilnic, în intervalul orar 8-20.

Față de anul trecut, intrarea la bazinele în aer liber ale municipalității va fi mai scumpă. Vă amintim că intrarea generală a crescut la 10 lei (de la 7 lei cât era în trecut). Și accesul pentru copiii de sub 10 ani, studenţi şi pensionari va fi mai scump: 5 lei, în loc de 4 lei (subiectul pe larg, AICI).

Primăria are baze de agrement în aer liber în zonele Trivale (foto), Costache Negri și Tudor Vladimirescu.

Administrația Ionică a scumpit în 2018 de la taxe și impozite locale (subiectul pe larg, AICI) și căldură (AICI, amănunte) până la agrement (AICI și AICI detalii) și concerte la Filarmonică (AICI puteți citi mai multe).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3