New Profesional Consult 930 x 122

ștranduri

PITEŞTI: REZULTATELE CONTROALELOR DIN ŞTRANDURI ŞI LOCALURI DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeş, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti şi inspector de specialitate din cadrul ITM Argeş, au acționat pe raza municipiului Pitești, la punctele de lucru ale mai multor societăți comerciale de tipul ştrandurilor şi localurilor de alimentaţie publică de zi, pentru verificarea repectării normelor specifice stării de alertă, a legalității actelor de comerț şi a respectării legislaţiei muncii.

Citiți și: Tineri aduşi de urgenţă la SJU Piteşti, după ce au dat cu capul de fundul piscinei

În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.500 de lei, fiind aplicată masura complementară de confiscare a sumei de 429 de lei.

Sancţiunile contravenţionale au fost aplicate după cum urmează:

Citiți și: O VIZITĂ LA ŞTRANDUL DIN TRIVALE / CÂT DE SIGUR E LA BĂLĂCEALĂ

– 2 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare totală de 1.500 de lei, cu măsura complementară a confiscării sumei de 124 de lei;

– 1 sancțiune contravențională conform Legii 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva actelor ce comerţ ilicit, în valoare de 5.000 de lei, cu măsura complementară a confiscării sumei de 305 lei.

Totodată, organele de poliție împreună cu lucrătorii din cadrul I.T.M. Argeș au procedat la verificarea calității de angajat pentru un număr de 20 persoane din cadrul a 8 societăți comerciale.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3