Donaris 930 x 122

au sarit in cap

Tineri aduşi de urgenţă la SJU Piteşti, după ce au dat cu capul de fundul piscinei

Tineri aduşi de urgenţă la SJU Piteşti, după ce au dat cu capul de fundul piscinei.

Citiți și: Super distracţie în Piteşti, cu 5 lei

Update: Tânărul cu vârsta de 20 de ani care nu-și mai simțea mâinile și picioarele, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” din București.

Deşi pare greu de crezut, chiar asta s-a întâmplat în cursul zilei de azi, după ce patru tineri (cu vârste cuprinse între 20 şi 28 de ani) s-au gândit să facă sărituri de la trambulină în bazin.

Citiți și: O VIZITĂ LA ŞTRANDUL DIN TRIVALE / CÂT DE SIGUR E LA BĂLĂCEALĂ

Se pare că tinerii nu au luat în calcul şi faptul că adâncimea apei nu este adecvată pentru vârsta, respectiv pregătirea lor la acest gen de acrobaţie şi au plonjat cu capul de fundul bazinului.

Doi au fost aduşi cu ambulanţa de la un ştrand din Topoloveni, iar alţi doi de pe un ştrand din Piteşti.

Cristina Cazacu (foto), purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, ne-a transmis: „Patru tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, au fost aduși la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești, cu răni în zona cervicală. Toți sunt conștienți, stabili”.

 

 

Unul dintre aceşti tineri (venit din Bucureşti) este în stare destul de gravă, acuzând un fel de paralizie. Mai exact, susţine că nu îşi simte mâinile şi picioarele, iar din acest motiv va fi supus unor investigaţii amănunţite.

Restul sunt conştienţi, în stare stabilă şi acuză dureri la cap şi în zona cervicală. De asemenea, unul ar avea şi dinţii sparţi.

Vor fi efectuate investigaţii cu un Computer Tomograf (CT) pentru a se stabili cu exactitate ce au păţit.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90