Donaris 930 x 122

strand trivale

Super distracţie în Piteşti, cu 5 lei

Primul weekend cu temperaturi „africane” a atras sute de piteşteni pe ştrandul din Trivale, baza fiind amenajată corespunzător pentru o zi în care vrei să te distrezi pe cinste.

Citiți și: Pitești. Se face mega parcare în Trivale!

Biletul de intrare este doar 5 lei pentru adulţi, în vreme ce copiii plătesc… 2 lei.

Baza de agrement înglobează trei bazine, pentru toate vârstele. Bazinul circular cu adâncime de 20 – 30 de cm este potrivit pentru copiii cu vârste de până la trei ani. Cel mediu este preferat de micii şcolari, cu vârste de 5 – 10 ani, iar cel mare de adulţii care ştiu să înoate.

Citiți și: Pregătiri pentru deschiderea ştrandurilor în Pitești. Start la licitaţie

Ca şi anul trecut, la ştrandul din Trivale funcţionează un bar cu terasă de unde oamenii îşi pot astâmpăra setea şi, mai ales, foamea specifică după o „mega” bălăceală.

 

 

Întreaga zonă este monitorizată video, există paznici şi salvamari pentru a preîntâmpina evenimentele nedorite, dar fiind faptul că se mai consumă şi alcool, uneori mai mult decât e cazul.

Putea fi şi mai tare decât atât? Desigur! Undeva în extrema stângă a bazei de agrement este, de câţiva ani, un loc de joacă. Din păcate, acesta are lacătul pus la intrare şi accesul nu este permis. Dacă tot se gândesc ce ar mai fi de făcut, autorităţile locale ar putea investi în amenajarea unui nou bazin, care să vină în completarea celorlalte cu dotări specifice unui Aqua Park.

În definitiv, tuturor ne-ar prinde bine locuri de distracţie ca în marile oraşe.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90