Donaris 930 x 122

alimentație publică

APAR NOI TERASE DE ALIMENTAȚIE PUBLICĂ ÎN PITEȘTI

Apar noi terase de alimentație publică în Pitești. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului a început pregătirile pentru noul sezon estival, sezon care în Pitești va fi deschis oficial în jurul datei de 1 mai 2019, în funcţie de condiţiile meteorologice.

Citiți și: Veste proastă pentru firme!

Pe lângă pregătirea celor trei baze de agrement din Piteşti ale municipalității (bazinele descoperite de pe strada Costache Negri și din cartierele Tudor Vladimirescu şi Trivale), SPEP a demarat şi procedurile de licitaţie pentru închirierea unor spaţii în care pe perioada sezonului estival vor funcţiona terase de alimentaţie publică.

Pentru spațiile din incinta celor trei baze de agrement, licitaţiile vor porni de la un preţ de 2 lei metrul pătrat pe zi, fără TVA.

Citiți și: TERASELE DIN PITEȘTI ȘI-AR PUTEA EXTINDE GRATUIT SUPRAFAȚA PENTRU ASIGURAREA DISTANȚĂRII SOCIALE

SPEP va face licitaţii şi pentru amenajarea a două terase de alimentaţie publică în zona centrală a Piteştiului, fiecare a câte 75 de mp. Preţul de pornire va fi de 3 lei metrul pătrat pe zi, fără TVA. De asemenea, tot pe perioada sezonului estival în Centru vor fi amplasate şi tonete de îngheţată.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3