Donaris 930 x 122

apa calda

Până vineri, locatarii din Trivale vor încălzi apa la soare sau pe aragaz

Până vineri, locatarii din Trivale vor încălzi apa la soare sau pe aragaz.

Citiți și: Locuitorii unui mare oraș, lăsați fără apă caldă și căldură în pragul iernii

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, din cauza apariției în zona Trivale a unei avarii pe circuitul primar, este necesar să fie oprită alimentarea cu energie termică a punctelor care asigură agentul termic pentru apă caldă de consum blocurilor din cartierul Trivale, strada Frasinului, respectiv PT 601, PT 602, PT 610.

Oprirea se efectuează până vineri, 25.06.2021, ora 20:00, interval în care echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează continuu pentru remedierea situației.

Citiți și: Măsură pentru căldură şi apă caldă. Politicienii umblă la TVA

„Intervenția este strict necesară, alimentarea cu energie termică urmând a fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din această zonă.

Precizăm că pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de avarie, precum și de ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.

Ne pare rău pentru disconfortul creat clienților TERMO CALOR CONFORT S.A. din cartierul Trivale și îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după remedierea avariei apărute”, se precizează într-un comunicat transmis de Primăria Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Clevetici spune:

    Precizare:
    doar locatarii bransati la Termoficare vor incalzi apa la aragaz.
    Cei care s-au chivernisit nici nu vor realiza ca e avarie.

570 pe 90 Costache