930×122 CAPRA 5

apa calda

BEA ÎN FIECARE DIMINEAȚĂ APĂ CALDĂ CU LĂMÂIE! AFLĂ CE EFECTE ARE!

Potrivit medicinei ayurvedice, apa caldă băută dimineața are puteri vindecătoare. Medicii nutriționiști recomandă consumul de apă caldă cu lămâie dimineața, pentru combaterea efectelor radicalilor liberi.

Citiți și: Locuitorii unui mare oraș, lăsați fără apă caldă și căldură în pragul iernii

„Mixul” este un important digestiv şi ajută la producerea mucusului intestinal. În cazul în care sistemul limfatic este deshidratat, suntem în pericol să ne îmbolnăvim. Lipsa apei din corp poate duce la perturbări ale somnului, tensiune arterială şi stres. Dacă te obişnuieşti să bei un pahar cu apă caldă cu lămâie dis-de-dimineaţă ajuţi la hidratarea întregului sistem, ceea ce poate pune umărul la creşterea imunităţii acestuia. În afară de proprietăţile sale de a curăţa stomacul, lămâia conţine o fibră numită pectină, care dă senzaţia de saturare. Apa călduţă combinată cu lămâia ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care ajută la slăbit.

Pe de altă parte, un metabolism leneș duce automat la apariția constipației, o afecțiune care produce dereglări la nivelul întregului sistem digestiv. Dacă ești constipat bea 2-3 pahare cu apă caldă pe zi și vei vedea că în scurt timp organismul tău va începe să funcționeze în mod corespunzător. Această „combinaţie” ajută tranzitul intestinal, stimulează ficatul şi contribuie la eliminarea toxinelor din corp. (Sursă şi foto: doctorulzilei.ro)

Citiți și: Sute de piteșteni vor rămâne fără apă caldă la robinete!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90