930 x122 grota rece

apa calda

Sute de piteșteni vor rămâne fără apă caldă la robinete!

Locuitorii de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din zona de nord a Piteștiului vor rămâne fără apă caldă în perioada 2-3 august, din cauza unor lucrări de înlocuire realizate la rețeaua termică.

Citiți și: Locuitorii unui mare oraș, lăsați fără apă caldă și căldură în pragul iernii

TERMO CALOR CONFORT S.A. informează că, începând cu data de 02.08.2021, de la ora 06:00, până marţi, 03.08.2021, la ora 22:00, va fi sistată furnizarea apei calde de consum tuturor consumatorilor arondaţi PT 204 și Modul 209, având în vedere demararea lucrărilor de înlocuire a reţelei de pe circuitul primar de alimentare cu energie termică pentru apa caldă de consum.

Blocurile afectate sunt următoarele:

Citiți și: Până vineri, locatarii din Trivale vor încălzi apa la soare sau pe aragaz

– PT 204: Bl. L1, L2, L3, L4, L5, L6, B1, B2;

– MODUL 209: Bl. 1A, 1B, CIPROM, ANL.

Pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la punctele termice și zonele afectate de această lucrare, precum și referitor la ora estimată a reluării furnizării apei calde de consum.

TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din zona afectată și îi asigură că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi după finalizarea lucrărilor.”, transmite societatea.

Foto: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA