Donaris 930 x 122

consumabile

PĂRINTE DIN PITEȘTI, REVOLTAT: AM PRIMIT LISTĂ DE CUMPĂRĂTURI DE LA GRĂDINIȚĂ, MI-A VENIT RÂNDUL

Părinte din Pitești, revoltat: Am primit listă de cumpărături de la grădiniță, mi-a venit rândul. Un părinte care are copilul înscris la o grădiniță de stat din Pitești este revoltat după ce, susține el, ar fi primit o… listă de cumpărături de la reprezentanți ai instituției.

Citiți și: Tudosoiu: „Ce blestem s-a năpustit pe capul nostru de trebuie să asistam la jocul asta urât din Guvernul Romaniei!?”

Părintele ne-a contactat după ce i-a ”venit rândul” să cumpere ”1.000 de șervețele normale, 300 de pahare de unică folosință și șervețele umede”. ”Alți bani pe lângă ceilalți dați pe toate prostiile!”, se plânge acesta, întrebându-se și dacă practica este legală. Părintele ne-a mai spus că intenționează să facă o reclamație.

Care este poziția Inspectoratului Școlar Județean Argeș?

Citiți și: VIDEO: IONICĂ I-A FĂCUT CADOU LUI GENTEA UN ADMINISTRATOR PUBLIC CARE SĂ-L SCUTEASCĂ DE BĂTĂILE DE CAP CU VICEPRIMARII

”Grădinița este gratuită! Dacă se dorește, numai prin Comitetul de părinți se pot face achiziții de consumabile, birotică etc, în niciun caz să pui un părinte din clasă să cumpere anumite produse”, declară pentru ePitești Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului.

Potrivit Constituției, în România „învăţământul de stat este gratuit”.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441