EcoMoto 930×122

consumabile

PĂRINTE DIN PITEȘTI, REVOLTAT: AM PRIMIT LISTĂ DE CUMPĂRĂTURI DE LA GRĂDINIȚĂ, MI-A VENIT RÂNDUL

Părinte din Pitești, revoltat: Am primit listă de cumpărături de la grădiniță, mi-a venit rândul. Un părinte care are copilul înscris la o grădiniță de stat din Pitești este revoltat după ce, susține el, ar fi primit o… listă de cumpărături de la reprezentanți ai instituției.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Părintele ne-a contactat după ce i-a ”venit rândul” să cumpere ”1.000 de șervețele normale, 300 de pahare de unică folosință și șervețele umede”. ”Alți bani pe lângă ceilalți dați pe toate prostiile!”, se plânge acesta, întrebându-se și dacă practica este legală. Părintele ne-a mai spus că intenționează să facă o reclamație.

Care este poziția Inspectoratului Școlar Județean Argeș?

Citiți și: ,,Anul trecut, grupa 2008 era slabă!” Antrenor era Ciobanu, acum secund la FC Argeș

”Grădinița este gratuită! Dacă se dorește, numai prin Comitetul de părinți se pot face achiziții de consumabile, birotică etc, în niciun caz să pui un părinte din clasă să cumpere anumite produse”, declară pentru ePitești Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al județului.

Potrivit Constituției, în România „învăţământul de stat este gratuit”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3