Donaris 930 x 122

demisie director

Pitești. Declarații EXCLUSIVE: „Și-a înaintat DEMISIA!”

Directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 1 din orașul Costești  – Daniela Irimia, și-a dat demisia în urma imaginilor revoltătoare apărute în urmă cu câteva zile în spațiul public, în care un elev al unității de învățământ este umilit și abuzat de mai multe colege. Subiectul pe larg, AICI: Argeș. Revoltător! Imagini noi cu băiatul umilit de niște fete.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Cazul minorului bătut cu pumnii și picioarele de mai multe fete, minore la rândul lor, a fost preluat de presa locală și națională, Poliția și Inspectoratul Școlar Argeș deschizând o anchetă.

Copilul a fost supus în repetate rânduri unor astfel de tratamente, unele dintre incidente având loc chiar în incinta școlii.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

În legătură cu această demisie, ePitești a luat legătura cu Inspector General Școlar al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, pentru un punct de vedere oficial.

„Doamna director și-a înaintat demisia la Inspectoratul Școlar în cursul zilei de astăzi.

Este un act de onoare, dar acest lucru nu rezolvă incidentele și problemele grave cu care s-a confruntat școala, și cu care se confruntă de altfel școala în aceste zile.

Actele de violență, de bullying, de lipsă de respect și comportament neadecvat al elevilor trebuie în continuare sancționat, trebuie intervenit și evident, pentru viitor, trebuie să luăm toate măsurile pentru a preveni asemenea incidente, și nu numai la Școala Gimnazială Nr.1 Costești, în orice unitate de învățământ din județul Argeș.

În continuare avem echipa de inspectori în unitate.

În cursul zilei de astăzi s-au deplasat în unitate pentru a face o cercetare disciplinară acolo. Aștept raportul colegilor mei care s-au deplasat și vom decide ulterior ce măsuri se impun.

Deocamdată, până când demisia va fi aprobată, va rămâne la conducerea școlii directorul adjunct. Acest lucru se va întâmpla până la numirea unui nou director în acea unitate”, a declarat Dumitru Tudosoiu, în exclusivitate pentru ePitești.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3