New Profesional Consult 930 x 122

drum

Petiție pentru reabilitarea unui drum judeţean

De curând, în mediul online a fost lansată o petiție prin care se solicită autorităților reabilitarea Drumului Județean 731 Piscani – Domnești.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

De câțiva ani, pe DJ 731 nu s-au făcut decât mici reparații.

„Cerem atât CNADNR, cât și CJ Argeș intervenția de urgență asupra acestui drum, deoarece ne rupem mașinile în gropile ce se măresc pe zi ce trece. De asemenea, am dori să se interzică circulația pe Drumul Judetean 731 a basculantelor ce cară balast de la balastiera din comuna Dârmănești (au variantă pe marginea râului, un drum forestier destul de bun, pietruit), deoarece și acestea au o mare contribuție la distrugerea DJ 731, creând șanțuri și hopuri mari pe secțiunea de drum Poliție Dârmănești – Piscani.

Citiți și: Se întâmplă în Argeș! ”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!”

Vă rugăm semnțti această petiție, deoarece și noi suntem plătitori de taxe, iar la repararea mașinilor nu ne ajută nimeni”, se arată în petiție.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3