Donaris 930 x 122

drift

PIAȚA DE LA BOWLING MAI ARE DE AȘTEPTAT

După cum v-am informat, Primăria Piteşti va deschide o piaţă de gross pentru legume şi fructe în zona Bowling, lângă parcul Ştrand. Mai mulți cititori ne-au întrebat când va fi dată piața în folosință. Am întrebat, la rândul nostru, mai departe.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

„Lucrăm în acest moment la Planul Urbanistic Zonal. De-abia după ce acesta va fi gata putem demara lucrările. Estimez că mai devreme de două luni nu putem face mare lucru. Important este, însă, că în zonă dispunem deja de utilităţile necesare şi, prin urmare, vom putea face repede piaţa după ce vom avea avizată toată documentaţia.”, ne-a răspuns viceprimarul Cornel Ionică.

Deocamdată, până la începerea lucrărilor, autorităţile au blocat zona cu stâlpi din beton, astfel încât tinerii amatori de drifturi cu mașina să nu mai aibă acces (foto).

Citiți și: Argeș. Un tânăr amator de drifturi a pățit-o!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90