NOR CURIER 930X122

craiovei

PITEȘTENI INDIGNAȚI ÎN CRAIOVEI: „E TEROARE!”

Piteșteni indignați în Craiovei: „E teroare!”. Deficitul de locuri de parcare din Pitești reprezintă o problemă care persistă de ani de zile.

Citiți și: A început! Noutatea mult așteptată în cele mai mari parcuri din Pitești!

O zonă foarte aglomerată din acest punct de vedere este strada Constructorilor din cartierul piteștean Craiovei. Potrivit locuitorilor din zona respectivă, situația a ajuns la limită: ”Este teroare! O stradă îngustă pe care nu mai ai loc să intri nici măcar pe jos, dar să mai fie nevoie de o ambulanță sau ceva mai grav!”

Pe stradă se află un bloc recent construit, în incinta căruia sunt mai multe cabinete medicale, dar și grădinița ”Floare de Colț”. Problema se agravează odată cu începerea anului școlar, susțin piteștenii din zonă. La orele de vârf, atunci când părinții vin să își aducă sau să își ia copiii de la grădiniță, circulația este blocată. Mai mult, între locuitorii din zonă, părinți și personalul grădiniței s-ar isca și discuții din cauza locurilor de parcare.

Citiți și: Pitești. Informare pentru toată lumea!

S-a apelat și la Poliția Locală, însă fără rezultat, reclamă piteștenii din Craiovei. Ei cer ca municipalitea să se implice mai mult atunci când vine vorba de astfel de situații: ”Domnule primar, aprobați construcție pe metru pătrat, dar ați fost în teren să vedeți dacă în zonă sunt locuri de parcare suficiente? Unde să parcăm noi, cei care locuim în respectiva zonă de ani de zile? Noi nu plătim taxe și impozite?”. (Foto: descriptiv – cartierul Craiovei)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90