930 x122 grota rece

Hamac

Pitești: ,,Bătaie” pentru un loc!

Pitești: ,,Bătaie” pentru un loc!

Citiți și: Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

Toropiți de căldura zilelor de vară, piteștenii caută răcoarea serii. Unii piteșteni păstrează tradiția și ies la promenadă pe Strada Mare. Ocupă băncile sau traversează de câteva ori de la un capăt la celălalt zona centrală. Alții însă, din ce în ce mai mulți, își îndreaptă pașii spre Ștrand.

Transformare

Parcul a cunoscut prefaceri în ultimii ani. Iar din această vară se pot face plimbări pe lac cu hidrobicicletele. Din păcate doar vineri, sâmbătă și duminică.

Citiți și: Veste proastă din Parcul Ștrand. Din păcate s-a întâmplat

Ce-i atrage?

Dar nu pentru a pedala pe apă merg în Ștrand cei mai mulți. Altceva îi atrage. Tot o noutate a anului 2023: cele două zone de picnic!

Tolăniți, privind în sus…

În cele două zone despărtițe de apă și un pod, zece oameni se pot relaxa concomitent, stând în hamac. Tolăniți, încearcă să scape de stresul cotidian privind în sus. În timp ce se leagănă suspendați între copaci. Cei care au timp vin încă de după-amiază, să ocupe loc.

Relaxare între sălcii

Senzația celor care găsesc un hamac liber este atât de plăcută, încât greu se decid să mai părăsească locul! Doar și ei, la rândul lor, vor fi așteptat timp îndelungat până s-a îndurat careva să plece.

Se stă la rând

Până acum nu s-au înregistrat altercații între cei dornici de relaxare. Dar schimburi de replici dure, da. Sunt la ordinea zilei. Sau a …serii. Pentru că atunci se înghesuie piteșteanul în perimetrul ,,picnic”, după apusul soarelui.

Romantism

Nu doar simpla legănare în hamac le face plăcere oamenilor. De la adolescenți până la pensionari. Se adaugă și frumusețea cadrului natural. Serile sunt pline de romantism.

Piesaj de poveste

Luminile reflectate în apa lacului creează o atmosferă aparte. Peisaj superb pe care mulți îl imortalizează cu telefonul. Și vor privi fotografiile la iarnă, când serile speciale petrecute în Ștrand vor fi amintire.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Paul Radu spune:

    eu am mai prins si gradina zoologica din strand…isi mai aminteste cineva??

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3