930 x122 grota rece

ipj

Pitești. Mai mare rușinea! Paznici beți, somnoroși sau… lipsă

Pitești. Mai mare rușinea! Paznici beți, somnoroși sau… lipsă

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În urma verificărilor efectuate de polițiști au fost aplicate șapte sancțiuni mai multor paznici verificați pe timp de noapte.

De asemenea, au fost verificate și 20 de obiective, printre care 10 unități de învățământ, precum și verificarea modului de executare a serviciului de către agenții de securitate.

Citiți și: Poliția Argeș primește întăriri! Mesajul făcut public ACUM!

,,În urma verificărilor, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni, în valoare totală de 1.100 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor, și HG 301/2012 privind normele de aplicare ale aceluiași act normativ, ce au fost aplicate astfel:

Pitești. Mai mare rușinea! Paznici beți, somnoroși sau… lipsă

 – 4 sancțiuni ca urmare a depistării unor agenți de pază ce se aflau sub influența alcoolului în timpul programului (valori cuprinse între 0,11 șu 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat);

o sancțiune ca urmare a nerespectării consemnului postului (paznicul nu se afla în incinta obiectivului);

o sancțiune ca urmare a depistării unui agent de pază care dormea;

o sancțiune ca urmare a depistării unui agent de pază ce nu era echipat cu elementele distinctive din dotare.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3