930 x122 grota rece

clădiri

Pitești: Mulți fac asta și cred că scapă nepedepsiți!

Pitești: Mulți fac asta și cred că scapă nepedepsiți!

Citiți și: Schimbare pentru proprietarii de terenuri din România!

Primăria Pitești se pregătește să sancționeze noi firme și persoane fizice din municipiu care au clădiri sau terenuri neîngrijite.

Citiți și: Schimbări importante privind tranzacțiile imobiliare

În acest sens, Primăria a transmis Consiliului Local o nouă listă cu persoane fizice și juridice pentru care se va institui un impozit pe proprietate majorat cu 500%, conform unei hotărâri adoptată cu ceva vreme în urmă și care produce deja efecte.

De această dată sunt vizate firme și persoane fizice din mai multe zone ale municipiului, cum ar fi străzile Nicolae Dobrin, Dârzului, Grigorești, Dobrogeanu Gherea etc.

Datele personale ale celor sancționați nu sunt făcute publice, date fiind condițiile impuse de legislația privind protejarea datelor cu caracter personal.

Hotărârea de Consiliu Local privind majorarea impozitului pe terenuri și clădiri neîngrijite este o măsură gândită de către autoritățile locale pentru a impulsiona proprietarii să își renoveze clădirile și să își îngrijească așa cum se cuvine terenurile pe care le dețin.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Sincu Constantin Cornel spune:

    Aceasi problema și la fostul cpl, numit tanant cum se numea odinioară!
    Teren lăsat vraiște și clădiri ne puse la punct sli, sau demolate deținute în prezent de sc. Rotano sa după spusele unui administrator, acționar etc că s ar numi firma.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90