Donaris 930 x 122

pasari

Piteşti: O plasă anti-păsări naşte controverse, după ce un porumbel a rămas captiv în ea

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit pentru salvarea unui porumbel prins într-o plasă.

Citiți și: Locul în care piteștenii scuipă pe milioane de euro

Porumbelul a scăpat teafăr datorită pompierilor, şi a putut zbura. Ulterior, mai multe persoane şi jurnalişti care au văzut imaginile au comentat situaţia, unii întrebându-se care este logica montării unei asemenea plase.

Pompierii ISU au precizat că este vorba despre o plasă de protecție împotriva păsărilor, montată de către asociația de proprietari la scara de bloc.

Citiți și: Pitești. Explicația unui specialist cu privire la comportamentul agresiv al pescărușilor

 

 

Asemenea produse se găsesc în magazinele de specialitate, cum sunt cele de bricolaj. Totuşi, rostul şi mai ales montarea într-o asemenea manieră (între blocuri) este destul de greu de explicat în mod logic.

Dacă a fost montată pentru ca păsările să nu-şi facă nevoile în zona cu pricina, ei bine, e la mintea cocoşului (că tot vorbim de păsări) faptul că plasa nu împiedică acest lucru. Ba dimpotrivă, aş spune. Probabil doar cei care au montat-o pot justifica de ce au luat o asemenea decizie care sfidează şi estetica.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3