930X122 MAIA

pasari

Piteşti: O plasă anti-păsări naşte controverse, după ce un porumbel a rămas captiv în ea

În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit pentru salvarea unui porumbel prins într-o plasă.

Citiți și: DSVSA ARGEȘ: „EVOLUȚIA GRIPEI AVIARE ESTE FOARTE RAPIDĂ”

Porumbelul a scăpat teafăr datorită pompierilor, şi a putut zbura. Ulterior, mai multe persoane şi jurnalişti care au văzut imaginile au comentat situaţia, unii întrebându-se care este logica montării unei asemenea plase.

Pompierii ISU au precizat că este vorba despre o plasă de protecție împotriva păsărilor, montată de către asociația de proprietari la scara de bloc.

Citiți și: S-A FĂCUT RECENSĂMÂNTUL ANIMALELOR ÎN ARGEŞ

 

 

Asemenea produse se găsesc în magazinele de specialitate, cum sunt cele de bricolaj. Totuşi, rostul şi mai ales montarea într-o asemenea manieră (între blocuri) este destul de greu de explicat în mod logic.

Dacă a fost montată pentru ca păsările să nu-şi facă nevoile în zona cu pricina, ei bine, e la mintea cocoşului (că tot vorbim de păsări) faptul că plasa nu împiedică acest lucru. Ba dimpotrivă, aş spune. Probabil doar cei care au montat-o pot justifica de ce au luat o asemenea decizie care sfidează şi estetica.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

570 X 90 CAPRA 3