930 pe 122 COSTACHE

Circulatie blocata

Pitești. Operațiunea copacul!

Pitești. Operațiunea copacul!

Citiți și: Piteștenii nu țin cont de semne și parchează cum au chef! Noroc cu Poliția Locală

La această oră, pe o importantă arteră rutieră din Pitești se acționează, fiind necesară și intervenția Poliției Locale. Agenții au interzis accesul autoturismelor și îi îndeamnă pe pietoni să ocolească zona.

Citiți și: Pitești. Urgență maximă într-un autobuz Publitrans! A venit Poliția

Solicitare

Proprietarii unei case de pe B-dul. Eroilor au solicitat o echipă specializată in tăierea copacilor și eliminarea vegetației.

Pericol

Familia respectivă deține și o curte în care se află mai mulți copaci. Unul dintre ei a fost considerat un pericol în cazul unei furtuni. Nu doar această a fost motivul. Coroana copacului împiedica soarele sa ajungă la ferestrele imobilului.

Legătură sentimentală

Pitești. Operațiunea copacul!

Ca atare, s-a luat decizia tăierii lui. Proprietarii pesemne s-au despărțit greu de copac. Precum Ilie Moromete de salcâmul său. Și au dorit ca tulpina sa fie păstrată.

Secționat

Echipei de intervenții i s-a cerut, contracost, ca după tăierea copacului, acesta sa fie curățat de crengi. Iar bușteanul rămas să fie secționat.

Rămâne ,,acasă”

Bucățile din buștean au fost așezate pe proprietatea familiei. Astfel copacul rămâne ,,acasă” lângă locul în care a crescut ani și ani la rând.

Prudență

Operațiunea nu este deloc facilă, un gard de beton a fost afectat. Muncitorii acționează și la această oră cu maximă prudență pentru că la poarta casei sunt stâlpi cu multe cabluri. O manevră greșită și rețeaua electrică si cea de internet ori luminat public ar putea fi distruse.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3