NOR CURIER 930X122

bataie

Pitești: Puști de 14 ani, reținut după ce și-a bătut amicul de aceeași vârstă

Un minor de 14 ani a fost reținut de polițiști după ce într-una dintre serile trecute ar fi bătut un alt adolescent, tot în vârstă de 14 ani, pe raza municipiului Pitești.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

Victima a primit asistență medicală, imediat după producerea evenimentului, fără a necesita internare.

În dimineața zilei de 06 februarie a.c. polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au efectuat verificări și au identificat toate persoanele implicate (persoana vătămată și agresorul – ambii minori de 14 ani, precum și martori ai evenimentului).

Citiți și: Pitești: Ce spune Poliția despre incidentul șocant din Centru

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului, cu privire la acest eveniment.

IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările în dosarul penal întrocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 193 alin. 2 și 371 din Codul Penal.

Astfel, în ziua de 07 februarie a.c, după administrarea probatoriului, minorul de 14 ani, bănuit de săvârșirea faptei, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, și luarea măsurilor legale care se impun.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90