SMART KIDS 930X122

comisia de circulație

Pitești: Schimbări în traficul din Nord!

Update, 27 mai, ora 09.33

Citiți și: Pitești. Un nou sens giratoriu, decizia finală!

Propunerea privind amplasarea de stâlpișori pe axul b-dului Nicolae Bălcescu a primit undă verde din partea Comisiei de Circulație.

Știrea inițială, 23 mai, ora 15.03 – Atenție! Se montează stâlpișori în Nord, pe mijlocul drumului!

Citiți și: Pitești. S-a decis! Ce se întâmplă cu traficul „sufocat” din Nord

Se anunță noi schimbări în circulația rutieră din Pitești.

Membrii Comisiei de sistematizare a circulației rutiere și pietonale din municipiul Pitești se reunesc miercuri, 25 mai, pentru a analiza propuneri cu privire la fluidizarea traficului din oraș, în cadrul ședinței lunare.

În total, pe ordinea de zi se află 33 de propuneri.

Una dintre ele vizează și cartierul Nord.

Mai exact, se propune „amplasarea de stâlpișori pe axul b-dului Nicolae Bălcescu, pe o lungime de aproximativ 50 de metri, în zona intersecției cu aleea carosabilă de acces către ”Bălcescu Rezidence”.

Motivul care stă în spatele acestei propuneri este faptul că autovehiculele care ies din parcare virează stânga pe direcția Centru călcând linia dublă continuă, cu toate că există posibilitatea întoarcerii în sensul giratoriu de la Complexul John.

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

3 comentarii

 • Daniel spune:

  Același lucru se întâmplă și la Peco Rompetrol din Craiovei,se intră și se iese fără să se țină cont de linia dublă continuă sau de indicatorul Acces Interzis.

 • Barbulescu Vasile spune:

  Tot se fac propuneri peste propuneri. Acum câteva luni, ați anuntat cu surle și trâmbițe reorganizarea benzilor de sens din intersecțiile de la ITM, Gura Trivalii și Constantin Zarnescu. Nu s-a schimbat nimic. Ne batem ca orbii în intersecțiile astea. Care e mai cu tupeu se baga, care nu, sa fie sănătos. Se mai face sau nu ceva.? Sau le facem doar din pix sa dea bine ca ați avut de lucru?

 • Popescu marian spune:

  Pe Smeurei se face fata în fata cu Jandarmeria un bloc nou și va fi aceeași situație cu ce se regăsește în articol. Sa vezi accidente acolo ca vor ieși din parcarea blocului și vor face stânga pentru a cobori în centru, iar cei de urca nu ii vor vedea. Acolo e mai distractiv ca e linie punctata pentru jandarmerie, iar cei cu blocul se vor folosi de ea deși nu vor avea vizibilitate.
  Sunt ferm convins ca la autorizația de construcție nu le-a impus sa facă ieșirea sau întrarea strict pe sensul de urcare.
  Recomand sa facă și un service acolo sa reparam mașinile pe loc.

570 X 90 POSADA 3