NOR CURIER 930X122

oraselul copiilor

Pitești/Video: „Orășelul Copiilor” de la Auchan și de lângă Dedeman, aproape pustii

Dacă în anii trecuți „Orășelul Copiilor” organizat în Pitești de către municipalitate, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, strângea la distracție sute de persoane, copii, tineri și bătrâni deopotrivă, acum cu greu mai poate aduna măcar 100 de oameni.

Citiți și: DECIZIE PRIVIND ORĂȘELUL COPIILOR DIN PITEŞTI

Reamintim că, în acest an, „Orășelul Copiilor” nu a mai fost organizat de către Primăria Pitești, ci independent, pe proprietăți private.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: ORĂȘELUL COPIILOR, SCHIMBARE MAJORĂ

Astfel, în Pitești sunt deschise trei astfel de parcuri de distracții: cel din parcarea Auchan/Jumbo de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, cel amplasat la câțiva metri după magazinul Dedeman, tot pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, și încă un orășel al copiilor deschis la Vivo Mall.

Locul amenajat special pentru distracția și amuzamentul celor mici, în perioada iernii, este din ce în ce mai pustiu.

Dovadă stau și fotografiile și filmările realizate în această seară în cele două orășele ale copiilor de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Așa arăta, în urmă cu puțin timp, „Orășelul Copiilor” din parcarea Auchan/Jumbo, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

 

 

 

Așa arăta, în urmă cu puțin timp, „Orășelul Copiilor” de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, amplasat la câțiva metri după Dedeman

 

 

Aceste parcuri de distracții erau aproape pustii. Bătea vântul printre tarabe, carusele, mașinuțe și tiribombe.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

7 comentarii

  • Radu spune:

    Am fost acolo si chiar nu este asa, din cate vad ora publicatiei (21:00) cred ca era pe inchidere sigur. Am fost cu copii in parcul de la jumbo si chiar ne-am distrat! Din cate vad municipalitatea nu a reusit anul asta sa ne incante cu nimic, nici macar luminite in oras nu a reusit sa puna.

  • Marian spune:

    Când toți se pregătesc de un nou val al mizeriei de COVID voi faceti lobby pentru hărmălaie. N-aveti respect pentru nimic..

  • Andrei spune:

    Tu rămâi în casă, nu este nevoie de brățară la gleznă că porți smartphone-ul după tine. Mâncarea o primești la ușă, să îi faci o fantă ca să semene cu cea de la pușcărie.
    Fiecare cu plăcerile lui!

  • Adrian spune:

    Pai cred că am inebunit cu toți și ne gândim obsesiv ceea ce fac și televiziunile la nenorocitul asta de covid și am uitat că mai există și o viață de trăit nu doar obsesii la ceva care curând nu va mai exista.Si acum sa stăm cuminți că niște câini dresați sa ascultăm comanda stăpânului?

  • Adrian spune:

    De ce stăm mereu noi Românii și așteptăm să nu se spună de către un șef ce sa facem?Fiindcă nu avem inițiativă proprie,nu gândim ce sa facem singuri . Referitor la orășelul copiilor,lumea a pris frica de covid și lipsa banilor.

  • Adrian spune:

    Hmm am spus ceva ce nu convine,mă rog nu publicați,dar vă întreb conștiința aveți?

  • Mi Shu spune:

    Ne este frica sa vorbim ,ne uitam in stanga sau dreapta si apoi ne dam mascuta jos, aflam ca mastile ce le purtam sunt masti de vizitator si au valabilitate 2 ore si sa purtam FP2 sau cum le-or zice parca am fi in anii 70 cand ascultam Europa Libera si Vocea Americii pe ascuns . Romania Trezestete .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3