New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

TARGUL_CARNEXPO_DANIEL_CONSTANTIN_1

DANIEL CONSTANTIN, ÎMPOTRIVA UNEI NOI SUSPENDĂRI A LUI BĂSESCU

Daniel Constantin afirmă că în Partidul Conservator nu există un curent favorabil unui nou demers de suspendare a lui Traian Băsescu din funcția de președinte al țării. Liderul PC argumentează că suspendarea lui Băsescu l-ar avantaja în contextul de acum chiar pe Băsescu.

Citiți și: Argeș. Sute de firme lovite puternic!

„Cred că singurul român pe care l-ar ajuta real suspendarea lui Traian Băsescu ar fi exact Traian Băsescu. (…) Pentru Traian Băsescu o suspendare urmată de o campanie electorală pentru demitere ar fi cel mai frumos cadou la final de mandat, într-un moment în care se încheie un ciclu politic. Ar redeveni personaj central, ar strânge o susţinere electorală foarte importantă pentru următoarele sale planuri politice şi, nu în ultimul rând, n-ar fi demis pentru că referendumul nu ar fi validat.”, declară Daniel Constantin pentru Mediafax.

Constantin îi răspunde astfel lui Dan Voiculescu, președintelui fondator al PC, care a cerut coaliției guvernamentale, din care fac parte și conservatorii, să îl suspende în Parlament pe Traian Băsescu, într-un gest simbolic la final de mandat prezidențial.

Citiți și: Legea a fost modificată! Ce se întâmplă cu permisele

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90