New Profesional Consult 930 x 122

andronescu

GABRIELA ZOANĂ LE ADUCE ÎN PITEȘTI PE ECATERINA ANDRONESCU ȘI VIORICA DĂNCILĂ

La invitația Gabrielei Zoană, candidat al Alianței PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European (foto), astăzi, cu ocazia Zilei Independenței Românei și a Zilei Europei, vor fi prezente în județul Argeș Viorica Dăncilă și Ecaterina Andronescu. La rândul lor, Dăncilă și Andronescu sunt pe lista Alianței PSD-UNPR-PC pentru europarlamentare.

Citiți și: ARGEȘUL NU ATRAGE INVESTIȚII DIN CHINA

Cele trei vor participa, cu începere de la ora 13, la o întâlnire cu mediul academic la Universitatea de Stat din Pitești. La biblioteca centrală a universității va fi organizat un seminar cu tema “Europa și Parlamentul European”.

La manifestare vor fi prezenți rectorul Universității din Pitești-Ionel Didea, președintele Consiliului Județean-FlorinTecău, primarul Piteștiului-Tudor Pendiuc și alți reprezentanți ai autorităților publice locale și județene și deputați și senatori de Argeș.

Citiți și: CE VOR COPIII DE LA POLITICIENI? RĂSPUNSUL ÎL DĂ FIICA GABRIELEI ZOANĂ!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90