930×122 CAPRA 5

consilieri

PENDIUC E FOC ȘI PARĂ! DOI CONSILIERI LOCALI AI PSD PITEŞTI RISCĂ SĂ-ȘI PIARDĂ MANDATUL!

De la şedinţa decisivă privind transportul local de călători din Piteşti au lipsit aseară trei consilieri PSD, care dacă ar fi fost prezenţi șefii Primăriei nu ar mai fi trecut prin mari emoții, iar proiectul de prelungire a asocierii Publitrans cu CNCD şi Girexim ar fi fost adoptat fără probleme.

Citiți și: Veste proastă pentru Pendiuc!

Este vorba de avocaţii Nicolae Zărnescu (plecat la o reuniune a avocaţilor în Constanţa) şi Gabriela Zoană (plecată de urgenţă la Timişoara în interes de serviciu), precum şi de Anitte Ionescu. Aceasta din urmă a invocat, de asemenea, probleme de serviciu (lucrează la CEZ).

„Cazurile acestor consilieri, în special al doamnelor Ionescu şi Zoană, vor fi discutate în cadrul conducerii PSD Piteşti. Trebuie văzut ce este de făcut!”, a spus astăzi Tudor Pendiuc, primar al Piteştiului şi preşedinte interimar al PSD Argeş. Altfel spus, consilierii respectivi ar putea fi înlocuiţi cu alţii, prin retragerea sprijinului politic, un gest care ar fi fără precedent pentru PSD Piteşti.

Citiți și: Lovitură pentru fostul primar piteștean, Tudor Pendiuc

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90