930 x122 grota rece

andronescu

GABRIELA ZOANĂ: „VREAU SĂ LUPT ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN PENTRU DREPTURILE TINERILOR”

Astăzi, la invitaţia candidatului PSD Argeş pentru Parlamentul European, Gabriela Zoană, se află în județul nostru fostul ministru al Educaţiei, senatorul Ecaterina Andronescu, şi europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Citiți și: UPDATE: PERCHEZIŢII LA BIROUL DIN ARGEȘ AL SOŢULUI VIORICĂI DĂNCILĂ. MAI MULTE DOCUMENTE, RIDICATE

Toate trei candidează acum pentru Parlamentul European. Împreună cu preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Florin Tecău, şi cu primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, cele trei candidate au susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Argeș, după care au participat la ceremonia de depunere de coroane de flori de la monumentul Eroilor de pe strada Crinului, cu ocazia Zilei de 9 mai (Ziua Europei şi Ziua Independenţei României). Evenimentul central al zilei îl constituie întâlnirea de la ora 13 cu mediul academic la Universitatea de Stat din Piteşti, acolo unde, la biblioteca centrală a universităţii, va fi organizat un seminar cu tema „Europa şi Parlamentul European”.

Gabriela Zoană a declarat că îşi doreşte să lupte în Parlamentul European pentru drepturile tinerilor, având în vedere că din rândurile acestora vor apărea mai târziu liderii României: „Sunt sigură că pe 25 mai vom câştiga alegerile pentru Parlamentul European şi pentru Consiliul Judeţean, iar în toamnă domnul Victor Ponta va fi ales preşedinte al ţării. Vreau să lupt în Parlamentul European pentru drepturile tinerilor, dar şi pentru un venit minim egal în toate statele membre. Tinerii reprezintă viitorii lideri ai României. Sunt, de asemenea, mândră de românii care muncesc peste hotare şi vreau să lupt ca aceştia să aibă drepturi egale cu cetăţenii celorlalte state ale Uniunii. România trebuie să fie puternică în Europa, iar noi trebuie să fim capabili să arătăm Uniunii Europene România reală.”

Citiți și: DANIEL FLOREA O ÎNLOCUIEŞTE PE GABRIELA ZOANĂ ÎN CONSILIUL LOCAL

La rândul lor, Viorica Dăncilă şi Ecaterina Andronescu şi-au exprimat speranţa că alianţa PSD-UNPR-PC va câştiga alegerile europarlamentare. Ecaterina Andronescu le-a oferit flori (trandafiri, frezii şi margarete) jurnalistelor prezente la conferinţa de presă.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90