930 x122 grota rece

deputati

theo_nicolescu02

MAJORITATEA DEPUTAȚILOR DE ARGEȘ, VOT ÎN FAVOAREA PRIMEI INTABULĂRI GRATUITE

Proiectul prin care prima intabulare a unui teren agricol sau forestier urma să fie gratuită a fost respins, după cum v-am informat, de plenul Camerei Deputaților. Inițiativa parlamentarului PNL de Argeș Theodor Nicolescu (foto) nu a întrunit numărul de voturi necesare pentru a fi adoptată, în special ca urmre a sufragiilor negative venite dinspre PSD.

Citiți și: FOSTUL DEPUTAT THEODOR NICOLESCU, CONDAMNAT LA ANI GREI DE ÎNCHISOARE

Majoritatea deputaților de Argeș prezenți în sală au votat, însă, în favoarea proiectului care îl are ca autor pe Nicolescu: 8 au fost pentru și doar 3 împotrivă. Pe lângă Theodor Nicolescu, pentru adoptarea inițiativei au votat și Mircea Drăghici, Simona Bucura Oprescu și Radu Vasilică (toți de la PSD), Cătălin Teodorescu (PDL), Andrei Gerea (PNL) și Mihai Deaconu și Ioana Jenica Dumitru (PP-DD).

Dintre deputații de Argeș împotrivă s-au pronunțat doar 3, toți de la PSD: Bogdan Niculescu Duvăz, Cătălin Rădulescu și Gheorghe Marin.

Citiți și: A MURIT RADU CÂMPEANU

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90