EcoMoto 930×122

autostrada pitesti-sibiu

THEODOR NICOLESCU ÎI DĂ ÎN „CAP” LUI ȘOVA CU AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU

Într-o declarație politică în Parlament, deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu îl critică dur pe ministrul Transporturilor, Dan Șova, în problema construirii autostrăzii Pitești-Sibiu.

Citiți și: Se întâmplă ceva fabulos pe Autostrada Pitești – Sibiu! În sfârșit!

În declarație, intitulată „Ministrul Șova a rătăcit traseul autostrăzii Pitești-Sibiu în ceața propriilor minciuni!”, Nicolescu face trimitere la mitingul de amploare din Mioveni la care mii de oameni au scandat împotriva președintelui Băsescu și a primului-ministru Ponta tocmai ca urmare a tergiversării acestui proiect atât de important și pentru uzina „Automobile Dacia”. „Ca parlamentar de Argeş, mă declar solidar cu demersul angajaţilor de la Dacia Renault şi susţin revendicările lor.”, spune parlamentarul liberal în declarația sa politică.

Deputatul Theodor Nicolescu îl ia la întrebări pe ministrul Dan Șova după ce acesta a postat pe Facebook un anunț despre construirea autostrăzii, anunț publicat ulterior mitingului. “În martie 2014, la o zi după protestul angajaţilor de la Dacia Renault, acelaşi ministru anunţă, atenţie!, pe blogul personal că CNADNR (n.r. – Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România) a declanşat procedurile pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru o nouă autostradă în România, Sibiu-Piteşti, lucrările urmând să înceapă în 24 de luni. Nu ştiam că deciziile privind strategia construcţiei de autostrăzi se iau pe blogul domnului Şova şi nu în şedinţele din cadrul Guvernului! Rămâne, însă, o întrebare care merită un răspuns din partea ministrului Şova: oare când a minţit, atunci când a declarat că nu sunt bani la buget pentru a finanţa autostrada Piteşti-Râmnicu Vâlcea-Sibiu sau acum, când precizează nonşalant că Sibiu-Piteşti se face, studiul de fezabilitate în 6 luni, iar lucrările vor începe în 24 de luni? Minciuna are picioare scurte, poate că domnul Şova s-a molipsit de la cei din preajmă. Indiferent de răspuns, îl asigur pe domnul Şova că pentru noi, argeşenii, cele 6 luni pentru realizarea studiului de fezabilitate au început să curgă, însă odată cu ele îi sunt numărate şi zilele mandatului său.”, avertizează deputatul PNL de Argeș Theodor Nicolescu.

Citiți și: Se întâmplă ceva fantastic pe Autostrada Pitești-Sibiu! Totul începe

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3