New Profesional Consult 930 x 122

europarlamentare

MIRCEA_DIACONU_SI_CRIN_ANTONESCU_IN_PITESTI

MIRCEA DIACONU, EXCLUS DE PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL

Actorul Mircea Diaconu a fost eliminat de pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare, anunță Mediafax, citând surse liberale.

Citiți și: „INTEGRITATEA” LOVEȘTE DIN NOU ÎN ARGEȘ

Potrivit Mediafax, decizia a fost luată în ședința de astăzi a Biroului Politic Național al partidului. 37 de membri ai conducerii centrale au votat pentru excluderea lui de pe listă și doar 18 pentru menținerea acestuia. În locul, eligibil, care era ocupat de Diaconu, va candida Eduard Helvig. Mircea Diaconu fusese propus de PNL Argeș pentru a candida în alegerile europarlamentare de pe 25 mai.

Amintim că Agenția Națională de Integritate a anunțat răspicat că Mircea Diaconu nu are dreptul să mai ocupe o funcție sau o demnitate publică până pe 19 iunie 2015 ca urmare a sentinței, definitive și irevocabile, dată în justiție într-un dosar care îl privește. Este vorba de dosarul de incompatibilitate. ANI a concluzionat că Diaconu (originar din comuna musceleană Vlădești, membru al PNL Curtea de Argeș și fost parlamentar de Argeș) s-a aflat în stare de incompatibilitate pentru că a ocupat simultan două funcții: senator și director de teatru. Înalta Curte de Casație și Justiție a confirmat ca întemeiat raportul ANI, printr-o hotărâre definitivă și irevocabilă.

Citiți și: CU O FLOARE NU SE FACE PRIMĂVARĂ

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • catalin spune:

    Domnul Antonescu merge din greseala in greseala,nu il vad bine,sper cat mai curand sa fie trimis la culcare.Maestrul Diaconu va face cariera politica din postura de independent,nu are nevoie de sustinerea vreunui partid.Oameni de valoarea sa trebuie sa ne reprezinte nu EBA,MACOVEI sau alti neica nimeni

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90